En ny vej i livet – fra overtænkning til visdom

Livet kan virke svært, men det behøver det slet ikke.

Hvis du gerne vil opdage din egen indre sundhed og samtidig bevæbnes med indsigt i menneskets psykiske design, så er “En ny vej i livet – fra overtænkning til visdom” bogen for dig.
Bogen er en introduktion til de grundlæggende principper, der ligger bag enhver menneskelig oplevelse – De 3 Principper.

Den er en renskrevet, opstrammet udgave af udvalgte afsnit af forfatterens podcast, “Sara og De 3P’er”, krydret med senere indsigter og refleksioner.

Sara Spangsberg (der både er bogens forfatter, psykolog, mor og alt muligt andet) tager dig med på en ærlig og befriende useriøs rejse igennem de psykiske processer, der danner grundlaget for den virkelighed, vi alle sammen lever i.

Hun bruger sig selv og sine egne oplevelser som udgangspunkt til at illustrere, hvordan vi alle nogle gange farer vild i tilværelsen. Derfra peger hun på, hvordan vi kan finde en ny og nemmere vej gennem livet. En vej, hvor vi lytter til den indre visdom, vi heldigvis alle sammen har.

Når først du har set det Sara peger på, kan du ikke af-se det, og du vil aldrig ønske at vende tilbage til tiden før.

Læs mere om Sara her: https://saraspangsberg.com/

kr. 195,00

På lager

Om forfatteren

Sara Spangsberg

Sara Spangsberg

Sara Spangsberg er autoriseret psykolog med privat praksis på Vesterbro i København.

Hun er uddannet fra Københavns Universitet i 2006 og har arbejdet ud fra forskellige retninger indenfor det kognitive felt.

Det var dog først, da hun stødte på De 3 Principper, at hun fandt sin
rette hylde.

Sara brænder for at formidle De 3 Principper og holder både foredrag, laver 3P-events og har to podcasts - udover sit arbejde som praktiserende psykolog.

Du kan læse mere om Sara her: saraspangsberg.com

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “En ny vej i livet – fra overtænkning til visdom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *